Zeer trots zijn we, ondanks dat er geen wedstrijden zijn, dat wij een nieuwe sponsor aan ons team Argos Oil Whispering Giant kunnen verbinden.
Mede door de inzet van teamlid grote Pe, is er een sponsor overeenkomst tot stand gekomen met Totalis.

Totalis https://www.totalis.nl is een familie bedrijf uit Susteren.
Door de combinatie van kennis en vaardigheden verworven door tientallen jaren ervaring in de alpine sport én in de industriële onderhoudsbranche kunnen zij met creatief denken allerlei technieken en innovatieve oplossingen aanbieden op het gebied van werken op moeilijk bereikbare plaatsen (op hoogte, in krappe ruimtes of in het water). Denk aan steigerbouw, isolatie, stralen/coaten.


Totalis is voortdurend bezig om de behoeften uit de diverse markten goed in kaart te brengen om voortdurend te innoveren om zo de klanten optimaal te bedienen.
Dit sluit allemaal aan bij ons team : creatief denken en voortduren zoeken naar mogelijkheden om onze kansen in de wedstrijden te vergroten.
Wij hopen op een fijne samenwerking en veel fijne wedstrijden.

2021 begint veelbelovend

 

Argos Oil heeft besloten de aankomende jaren door te gaan met het sponsoren van onze trots, Argos Oil Whispering Giant.

Sinds 5 jaar is Argos Oil onze hoofdsponsor. Er is een fijne samenwerking ontstaan waarbij zij als onze sponsor op diverse wedstrijden zoals in Tzum en Broek op Langedijk hun relaties hebben kunnen uitnodigen voor een prachtige wedstrijd. Ook de resultaten van ons team viel beslist niet tegen. Hun tevredenheid over Argos Oil Whispering Giant vertaald zich in het verlengen van hun sponsorschap.

Deze maand is dit bekrachtigd door een feestelijke ondertekening van dit contract.

Voor Argos Oil was Susan de Vree, commercial manager GP Groot, aanwezig en Bas Liefting nam als teamlid de getekende versie in ontvangst.

https://www.facebook.com/argosoil

https://www.linkedin.com/company/argos-oil

 

 

Het einde van 2020 nadert en we gaan richting de feestdagen.

Wij danken onze sponsors, onze fans en onze volgers voor de steun die we dit jaar mochten ontvangen.

Wij wensen iedereen FIJNE KERSTDAGEN, EEN PRETTIGE JAARWISSELING EN EEN SCHITTEREND NIEUWJAAR.

Foto gemaakt door Johan Hooghordel.

Teamlid Joost Gouda ontbreekt op de foto.

Het Argos Oil Whispering Giant team dankt alle sponsoren, alle fans en volgers op social media en bezoekers van wedstrijden voor de steun van afgelopen jaar.

We doen ons best om er een mooi, gezond en wedstrijdvol 2021 van te maken

 

Over het afgelopen jaar is veel gesproken en geschreven. Ook op Tractorpulling gebied. Twijfel over de wedstrijden, wedstrijden afgelast, balen want op onze thuiswedstrijddag was het prachtig weer. Twijfel over 2021. Maar de meeste teams zullen niet stil gezeten hebben.

Zo ook het Argos Oil Whispering Giant team. De voorbereidende hulp bij het Power Valley wedstrijd van 9 mei 2020 werden plots on hold gezet. De tractor was voor het seizoen bijna klaar en dan is het stil. Heel stil. Eventjes heel stil. Want is dit dan het jaar waar alle to do lijstjes afgewerkt kunnen worden? Is dit dan het jaar dat we toch gaan beginnen met het bouwen van een nieuw frame, dus een nieuwe tractor, die klaar kan zijn voor de toekomst. Is dit het jaar om eens out of the box te denken en dingen realiseren waar de tijd eigenlijk voor ontbreekt.

Dankzij de sponsors die niet afgehaakt zijn, maar ons blijven ondersteunen kunnen we zeggen. Dit jaar heeft het team, op wat weken met strenge lockdown na, zeker niet stilgezeten.

Op Facebook hebben we vanaf het najaar veel gedeeld met wat we vanaf het voorjaar hebben gedaan en wat we nu doen. Er is een prachtig item gefilmd voor Truck en Tractorpulling voor RTL 7 en een mooi stuk geschreven door het Tractorpulling blad van december.

We hebben zin in 2021. We staan te popelen en wachten op het sein dat de corona maatregelen niet meer nodig zijn en wedstrijden, in welke vorm dan ook, weer gaan plaatsvinden.

Blijf deze site, maar zeker ook onze Facebook pagina, volgen met alle nieuwtjes, weetjes en andere leuke dingen over ons team.

We danken alle sponsoren nogmaals voor jullie steun en hopen in 2021 weer te kunnen laten zien wat we waard zijn.

Dank aan:

Argos Oil

Van Gool

Alco, cleaners & coatings

Derkx Davidson

Anema, Trucks & Spare Parts

Bega, special tools

Event4All

Facta

Fluiconnecto

Free-D-sign

Co Borst, personen en bedrijfswagens

Hamevac, vacuümtechniek

Jonk Parts

Laco Techniek

Floor, Loodgietersbedrijf

Machinefabriek Krimpen

Metalo

Noord-Holland Inbouw

Prins Staal

Scholten Verhuur

Triple Oilcleaner

Van der Velden Aluminium

Vulka

Zok

VTA

Een paar weken geleden is het camerateam bij Argos Oil Whispering Giant langs geweest. Dit bezoek zal vandaag, 1 november, te zien zijn in Truck & Tractorpulling, op RTL7 om 14.00 uur.

Er werd gefilmd zowel in als buiten onze loods. Onder andere is gesproken over de verschillende soorten banden en over de keuzes die wij hierin maken. Buiten was er gelegenheid om de tractor even te laten draaien. Hier werd Angela verrast door haar uit te nodigen om de tractor te starten. Een ervaring die weinig mensen buiten de rijders zullen ervaren.  Zo kon zij zien waarop gelet moet worden bij het opstarten en hoe de tractor reageert.

  

Na afloop was er nog tijd om met zijn allen wat te drinken en even na te praten.