2021 begint veelbelovend

 

Argos Oil heeft besloten de aankomende jaren door te gaan met het sponsoren van onze trots, Argos Oil Whispering Giant.

Sinds 5 jaar is Argos Oil onze hoofdsponsor. Er is een fijne samenwerking ontstaan waarbij zij als onze sponsor op diverse wedstrijden zoals in Tzum en Broek op Langedijk hun relaties hebben kunnen uitnodigen voor een prachtige wedstrijd. Ook de resultaten van ons team viel beslist niet tegen. Hun tevredenheid over Argos Oil Whispering Giant vertaald zich in het verlengen van hun sponsorschap.

Deze maand is dit bekrachtigd door een feestelijke ondertekening van dit contract.

Voor Argos Oil was Susan de Vree, commercial manager GP Groot, aanwezig en Bas Liefting nam als teamlid de getekende versie in ontvangst.

https://www.facebook.com/argosoil

https://www.linkedin.com/company/argos-oil

 

 

Het Argos Oil Whispering Giant team dankt alle sponsoren, alle fans en volgers op social media en bezoekers van wedstrijden voor de steun van afgelopen jaar.

We doen ons best om er een mooi, gezond en wedstrijdvol 2021 van te maken

 

Over het afgelopen jaar is veel gesproken en geschreven. Ook op Tractorpulling gebied. Twijfel over de wedstrijden, wedstrijden afgelast, balen want op onze thuiswedstrijddag was het prachtig weer. Twijfel over 2021. Maar de meeste teams zullen niet stil gezeten hebben.

Zo ook het Argos Oil Whispering Giant team. De voorbereidende hulp bij het Power Valley wedstrijd van 9 mei 2020 werden plots on hold gezet. De tractor was voor het seizoen bijna klaar en dan is het stil. Heel stil. Eventjes heel stil. Want is dit dan het jaar waar alle to do lijstjes afgewerkt kunnen worden? Is dit dan het jaar dat we toch gaan beginnen met het bouwen van een nieuw frame, dus een nieuwe tractor, die klaar kan zijn voor de toekomst. Is dit het jaar om eens out of the box te denken en dingen realiseren waar de tijd eigenlijk voor ontbreekt.

Dankzij de sponsors die niet afgehaakt zijn, maar ons blijven ondersteunen kunnen we zeggen. Dit jaar heeft het team, op wat weken met strenge lockdown na, zeker niet stilgezeten.

Op Facebook hebben we vanaf het najaar veel gedeeld met wat we vanaf het voorjaar hebben gedaan en wat we nu doen. Er is een prachtig item gefilmd voor Truck en Tractorpulling voor RTL 7 en een mooi stuk geschreven door het Tractorpulling blad van december.

We hebben zin in 2021. We staan te popelen en wachten op het sein dat de corona maatregelen niet meer nodig zijn en wedstrijden, in welke vorm dan ook, weer gaan plaatsvinden.

Blijf deze site, maar zeker ook onze Facebook pagina, volgen met alle nieuwtjes, weetjes en andere leuke dingen over ons team.

We danken alle sponsoren nogmaals voor jullie steun en hopen in 2021 weer te kunnen laten zien wat we waard zijn.

Dank aan:

Argos Oil

Van Gool

Alco, cleaners & coatings

Derkx Davidson

Anema, Trucks & Spare Parts

Bega, special tools

Event4All

Facta

Fluiconnecto

Free-D-sign

Co Borst, personen en bedrijfswagens

Hamevac, vacuümtechniek

Jonk Parts

Laco Techniek

Floor, Loodgietersbedrijf

Machinefabriek Krimpen

Metalo

Noord-Holland Inbouw

Prins Staal

Scholten Verhuur

Triple Oilcleaner

Van der Velden Aluminium

Vulka

Zok

VTA

Een paar weken geleden is het camerateam bij Argos Oil Whispering Giant langs geweest. Dit bezoek zal vandaag, 1 november, te zien zijn in Truck & Tractorpulling, op RTL7 om 14.00 uur.

Er werd gefilmd zowel in als buiten onze loods. Onder andere is gesproken over de verschillende soorten banden en over de keuzes die wij hierin maken. Buiten was er gelegenheid om de tractor even te laten draaien. Hier werd Angela verrast door haar uit te nodigen om de tractor te starten. Een ervaring die weinig mensen buiten de rijders zullen ervaren.  Zo kon zij zien waarop gelet moet worden bij het opstarten en hoe de tractor reageert.

  

Na afloop was er nog tijd om met zijn allen wat te drinken en even na te praten.

 

 

Het einde van 2020 nadert en we gaan richting de feestdagen.

Wij danken onze sponsors, onze fans en onze volgers voor de steun die we dit jaar mochten ontvangen.

Wij wensen iedereen FIJNE KERSTDAGEN, EEN PRETTIGE JAARWISSELING EN EEN SCHITTEREND NIEUWJAAR.

Foto gemaakt door Johan Hooghordel.

Teamlid Joost Gouda ontbreekt op de foto.

Als jullie denken wat is het stil op de website van Argos Oil Whispering Giant, dan hebben jullie gelijk. Maar het team zelf heeft geen sabbatical.

De eerste wedstrijd van dit jaar, bleek ook de laatste van dit jaar te zijn.

Wat we toen ook nog niet wisten was dat dit misschien zelfs een van de laatste actiefoto's in het aloude en vertrouwde IJsselhallen in Zwolle waren van Argos Oil Whispering Giant. In juni konden we lezen dat er huizen gebouwd gaan worden op de plek waar nu de IJsselhallen staan. Tot 2022 zullen er mogelijk nog evenementen kunnen plaatsvinden. Maar gezien de huidige situatie in deze corona tijd zullen we moeten afwachten of we hier nog een keer kunnen rijden.

 

Op 22 en 23 februari hebben wij, op uitnodiging van NTTO, onze Argos Oil Whispering Giant tentoon gesteld op Racing EXPO Leeuwarden. Dit zagen we als een leuk uitje en een mooie gelegenheid om onze sport te promoten.

   

En toen was het maart 2020 en er werden maatregelen genomen om corona onder de duim te krijgen. Eerst nog hopen op maar een paar weken, eventueel uitstel van de eerste wedstrijden, maar het bleek al snel dat 2020 zo goed als wedstrijdloos zou passeren.  Ook de open dag van B.V. Machinefabriek Krimpen die in maart gepland stond kon hierdoor helaas geen doorgang vinden.

Ondanks, of misschien zelfs door de corona maatregelen worden zaken opgepakt die zijn blijven liggen, lang gekoesterde wensen die nu uitkomen en poppen er ideeën op die uitgewerkt kunnen worden. Dit is allemaal mogelijk omdat onze sponsoren ons aan alle kanten blijven steunen en dankzij deze steun kunnen wij jullie weer mee nemen met onze wensen, vorderingen, drukte of rustmomenten rondom ons team.

 

Wennen voor ons team, maar inmiddels hebben we onze draai gevonden en is het einde van het jaar toch ook al een beetje in zicht. We kijken vol spanning uit naar 2021. Wat gaat ons dit brengen? Wordt 2021 een tweede corona jaar, of zullen de maatregelen langzamerhand versoepelt worden? Wij weten het niet, maar blijven dusdanig positief dat we volop bezig zijn om klaar kunnen zijn als ook de buitenwedstrijden weer groen licht krijgen. Want hoe je het went of keert, sleutelen, bouwen en verbouwen aan een tractor is prachtig, maar dan moeten we wel met het resultaat op de baan kunnen floreren. Dat is ons doel.

Nu de herfst is begonnen zijn we ook bezig met het volgend jaar en de wensen die wij hebben te realiseren. Binnenkort meer hierover.