Het Argos Oil Whispering Giant team dankt alle sponsoren, alle fans en volgers op social media en bezoekers van wedstrijden voor de steun van afgelopen jaar.

We doen ons best om er een mooi, gezond en wedstrijdvol 2021 van te maken

 

Over het afgelopen jaar is veel gesproken en geschreven. Ook op Tractorpulling gebied. Twijfel over de wedstrijden, wedstrijden afgelast, balen want op onze thuiswedstrijddag was het prachtig weer. Twijfel over 2021. Maar de meeste teams zullen niet stil gezeten hebben.

Zo ook het Argos Oil Whispering Giant team. De voorbereidende hulp bij het Power Valley wedstrijd van 9 mei 2020 werden plots on hold gezet. De tractor was voor het seizoen bijna klaar en dan is het stil. Heel stil. Eventjes heel stil. Want is dit dan het jaar waar alle to do lijstjes afgewerkt kunnen worden? Is dit dan het jaar dat we toch gaan beginnen met het bouwen van een nieuw frame, dus een nieuwe tractor, die klaar kan zijn voor de toekomst. Is dit het jaar om eens out of the box te denken en dingen realiseren waar de tijd eigenlijk voor ontbreekt.

Dankzij de sponsors die niet afgehaakt zijn, maar ons blijven ondersteunen kunnen we zeggen. Dit jaar heeft het team, op wat weken met strenge lockdown na, zeker niet stilgezeten.

Op Facebook hebben we vanaf het najaar veel gedeeld met wat we vanaf het voorjaar hebben gedaan en wat we nu doen. Er is een prachtig item gefilmd voor Truck en Tractorpulling voor RTL 7 en een mooi stuk geschreven door het Tractorpulling blad van december.

We hebben zin in 2021. We staan te popelen en wachten op het sein dat de corona maatregelen niet meer nodig zijn en wedstrijden, in welke vorm dan ook, weer gaan plaatsvinden.

Blijf deze site, maar zeker ook onze Facebook pagina, volgen met alle nieuwtjes, weetjes en andere leuke dingen over ons team.

We danken alle sponsoren nogmaals voor jullie steun en hopen in 2021 weer te kunnen laten zien wat we waard zijn.

Dank aan:

Argos Oil

Van Gool

Alco, cleaners & coatings

Derkx Davidson

Anema, Trucks & Spare Parts

Bega, special tools

Event4All

Facta

Fluiconnecto

Free-D-sign

Co Borst, personen en bedrijfswagens

Hamevac, vacuümtechniek

Jonk Parts

Laco Techniek

Floor, Loodgietersbedrijf

Machinefabriek Krimpen

Metalo

Noord-Holland Inbouw

Prins Staal

Scholten Verhuur

Triple Oilcleaner

Van der Velden Aluminium

Vulka

Zok

VTA