Na de heerlijke vibe tijdens het rijden afgelopen week, in Made, weer meegemaakt te hebben, hadden we zin in de volgende wedstrijd. Het was fijn om direct het volgende weekend weer de trekker te starten, maar nu zelfs mét publiek.

We vertrokken de tweede zaterdagmiddag van augustus naar Truck en Tractorpulling Montfoort 2021 voor de 3,5 ton, Modified klasse.

Het was mooi om de sfeer van de enthousiaste toeschouwers weer te kunnen voelen.

 

Na wat schade is onze Argos Oil Whispering Giant afgelopen week goed onder handen genomen en we hebben het to-do lijstje, ondanks krapte in tijd en teamleden, helemaal kunnen afvinken. Op naar een mooie dag, vol verwachting of de trekker nu wel op het rechte pad (baan) kan blijven.

 

Bas had voor deze wedstrijd het stuur uit handen gegeven aan Hans.

De Argos Oil Whispering Giant stond als laatste op de startlijst. Hierdoor konden we eerst kijken wat de anderen presteerden. Dat ging helemaal niet verkeerd. Ondanks de gekregen kennis door onze voorgangers werd de druk natuurlijk ook wel groter. Maar deze druk had geen invloed op het resultaat.

In een mooie rechte lijn ging de Giant over de baan. De gang zat er goed in en de sleepwagen trokken we tot een mooie 108.06 meter

Een nette afstand, met maar 24 cm verschil op de voorganger, wat ons een leuke derde plaats opleverde.

Super tevreden met deze dag. Erg fijn te weten dat de trekker toch ook rechtdoor kan en dat we ons goed kunnen meten met onze concullega's.

Voor de komende tijd is er toch weer een klein to-do lijstje ontstaan. Maar vol vertrouwen kijken we uit naar de volgende wedstrijd: 4 september Alphen!