Afdrukken

Als jullie denken wat is het stil op de website van Argos Oil Whispering Giant, dan hebben jullie gelijk. Maar het team zelf heeft geen sabbatical.

De eerste wedstrijd van dit jaar, bleek ook de laatste van dit jaar te zijn.

Wat we toen ook nog niet wisten was dat dit misschien zelfs een van de laatste actiefoto's in het aloude en vertrouwde IJsselhallen in Zwolle waren van Argos Oil Whispering Giant. In juni konden we lezen dat er huizen gebouwd gaan worden op de plek waar nu de IJsselhallen staan. Tot 2022 zullen er mogelijk nog evenementen kunnen plaatsvinden. Maar gezien de huidige situatie in deze corona tijd zullen we moeten afwachten of we hier nog een keer kunnen rijden.

 

Op 22 en 23 februari hebben wij, op uitnodiging van NTTO, onze Argos Oil Whispering Giant tentoon gesteld op Racing EXPO Leeuwarden. Dit zagen we als een leuk uitje en een mooie gelegenheid om onze sport te promoten.

   

En toen was het maart 2020 en er werden maatregelen genomen om corona onder de duim te krijgen. Eerst nog hopen op maar een paar weken, eventueel uitstel van de eerste wedstrijden, maar het bleek al snel dat 2020 zo goed als wedstrijdloos zou passeren.  Ook de open dag van B.V. Machinefabriek Krimpen die in maart gepland stond kon hierdoor helaas geen doorgang vinden.

Ondanks, of misschien zelfs door de corona maatregelen worden zaken opgepakt die zijn blijven liggen, lang gekoesterde wensen die nu uitkomen en poppen er ideeën op die uitgewerkt kunnen worden. Dit is allemaal mogelijk omdat onze sponsoren ons aan alle kanten blijven steunen en dankzij deze steun kunnen wij jullie weer mee nemen met onze wensen, vorderingen, drukte of rustmomenten rondom ons team.

 

Wennen voor ons team, maar inmiddels hebben we onze draai gevonden en is het einde van het jaar toch ook al een beetje in zicht. We kijken vol spanning uit naar 2021. Wat gaat ons dit brengen? Wordt 2021 een tweede corona jaar, of zullen de maatregelen langzamerhand versoepelt worden? Wij weten het niet, maar blijven dusdanig positief dat we volop bezig zijn om klaar kunnen zijn als ook de buitenwedstrijden weer groen licht krijgen. Want hoe je het went of keert, sleutelen, bouwen en verbouwen aan een tractor is prachtig, maar dan moeten we wel met het resultaat op de baan kunnen floreren. Dat is ons doel.

Nu de herfst is begonnen zijn we ook bezig met het volgend jaar en de wensen die wij hebben te realiseren. Binnenkort meer hierover.